Katalog

Istorijat kompanije

Navodnjavanje u oblasti poljoprivrede, navodnjavanje u povrtarstvu i voćarstvu nije bila početna poslovna orijentacija našeg preduzetništva. Tradicija privatnog preduzetništva porodice Skala datira još iz 1919. godine.

Ono se razvijalo kroz 4 generacije koje su bile aktivne na različitim poljima, počevši od farbanja kočija za Kraljevske dvore, da bi prateći tehnološki napredak u svetu, prešli na farbanje i tektiranje automobila. Kasnije smo se počeli baviti preradom plastičnih masa i danas smo stigli do proizvodnje i distribucije savremene opreme za poljoprivredno navodnjavanje kao i za sisteme navodnjavanja i zalivanja u povrtarstvu, voćarstvu, vinogradarstvu.

Sa proizvodima od plastike počeli smo da se bavimo davne 1985. godine i sve do danas konstantno usavršavamo njihovu izradu i tehnologiju.

Stečeno iskustvo u navodnjavanju, znanje i dugogodišnji trud su nam se isplatili, zato smo danas jedan od renomiranih uvoznika i proizvođača u Srbiji u oblasti navodnjavanja. Gledajući unazad, nije nam bilo lako izboriti se sa jakom konkurencijom i dokazati da smo najbolji u onome što radimo.

Firma Skala Green d.o.o. je postao sinonim za moderno navodnjavanje u poljoprivredi. Vodeći smo za navodnjavanje povrća, navodnjavanje voćnjaka, vinograda kao i zalivanje domaćih gazdinstava, bašti i okućnica.

Kvalitet kao orijentacija

Skala Green koji poznajete, počeo je sa prvobitnom i danas osnovnom delatnošću firme, a to je uvoz i distribucija opreme za navodnjavanje. Veoma brzo zauzimamo vodeće mesto na tržištu i postajemo prepoznatljivi po kvalitetu artikala koje uvozimo.

Poučeni iskustvom da kvalitet igra presudnu ulogu u profesionalnom poslovanju u bilo kojoj oblasti, trudimo se da naša orijentacija bude usmerena ka tome.

Pri odabiru ostale poljoprivredne opreme koja će proširiti naš program i ponudu, uvek gledamo da ispunjava standard koji se na svetskom tržištu dokazao kao izuzetno kvalitetan.

Pored saradnje sa vodećim svetskim kućama u oblasti navodnjavanja, zbog velike potražnje i naše želje da istu zadovoljimo, otpočinjemo saradnju i sa vodećim proizvođačima na globalnom nivou u oblasti mineralnih đubriva, folija za plastenike, plastičnih saksija i kontejnera, supstrata, semena trave…tako da se ponuda Skala Greena uokviruje i sada zadovoljava potrebe poljoprivredne i hortikulturne oblasti.

Sa razvojem firme, razvijala se i naša distributivna mreža, koja danas pokriva teritoriju cele zemlje, ali naša ambicija tu ne staje! Svake godine tražimo nove partnere koji su spremni da izađu sa nama na konkurentno tržište i prihvate sve izazove koje nam novi globalni trendovi nameću.

Prisna saradnja sa distributerima i proizvođačima, kvalitet usluge, dobar odabir proizvoda, opremljenost robom, neprestano širenje prodajnog programa, kao i stručna podrška Skala Green tima, omogućili su nam da trajemo i da se održimo na poljoprivrednom i hortikulturnom tržištu.

Skala GREEN danas…

Prisutnost u svim sferama poljoprivrede, uspešno poslovanje i pouzdanost u radu koju smo gradili godinama, potvrđuje poverenje kupaca i odanost naših distributera.

Vi ste nas podržali i pomogli nam da definišemo prodajni program i da proširimo oblast naše delatnosti, jer smo zahvaljujući Vama već dugi niz godina poznati po uvozu i distribuciji opreme za poljoprivredno navodnjavanje koja je vrhunskog kvaliteta.

Skala Green ima uigran tim mladih ljudi, koji je spreman da odgovori na sve Vaše zahteve, jer kupac ocenjuje, a Vi ste nam potvrdili da ono što radimo – radimo jako dobro.

Naš tim je kreativan i inovativan! Ujedno prihvata znanje i iskustvo od starijih generacija i to mu omogućava da postiže najbolje rezultate i da se razvija u najboljem smeru.

Ne želimo da stanemo sa razvojem i radom, već idejama i poznavanjem tehnologije, težimo ka konstantnom učenju, kvalitetu međuljudskih odnosa, kako bi Vam što bolje obezbedili servis i pristup svim informacijama.

Mi smo ti koji danas diktiramo trendove i podižemo standarde, kako naše, tako i ostalih kompanija na teritoriji Srbije. Svaka manifestacija u kojoj učestvujemo je posećena, a svakom manifestacijom izazivamo našu konkurenciju po pitanjima prezentacije i vizuelnog identiteta.

Zadovoljstvo kupca je ogledalo uspeha, a Vaše zadovoljstvo je i više nego očigledno, kao i naš uspeh.

Zato smo mi tu za Vas, da Vam pružimo informacionu i tehničku podršku u radu sa našim proizvodima.